“Tweede Brad Pitt is moeilijk te herkennen!”: De geheel nieuwe foto van de 42-jarige Chris Pine zorgde voor opschudding

Fans weigerden te geloven dat deze onverzorgd uitziende man met een grijze baard Pine is 😳😱

Hier is Ch. Pine die een van de hartenbrekers was en altijd werd omringd door vrouwelijke bewonderaars die smoorverliefd op hem waren. Hij werd zelfs de “Tweede Brad Pitt” genoemd. Toch zijn de veranderingen die hij onlangs heeft ondergaan ongelooflijk.

Velen begonnen zich zelfs zorgen te maken over zijn gezondheid en mentale toestand en vroegen zich af of hij aan ziektes of gevaarlijke gewoontes leed.

Zijn briljante acteerwerk, buitengewone charme en charisma maakten van hem een veelgevraagd en veelgeprezen acteur in Hollywood. Hij speelde vooral superhelden en prinsen die het beste bij zijn imago pasten.

Terwijl hij de laatste jaren radicale veranderingen heeft ondergaan. Velen zijn van mening dat hij er nu nog ouder uitziet en is gestopt met het verzorgen van zijn uiterlijk.

Zijn volledig grijze baard en lange haar laten hem er nog ouder en minder verzorgd uitzien.

Zijn drastische transformatie laat niemand onverschillig. Hij lijkt niet meer op zichzelf en in plaats van de tweede Pitt te worden genoemd, lijkt hij volgens netizens nu op een dakloze man.

Niemand weet zeker of hij lijdt aan een ernstige ziekte of slechte gewoontes waardoor hij er veel ouder uitziet.

Een andere verklaring kan echter zijn dat hij er gewoon voor heeft gekozen om geen anti-verouderingsprocedures te gebruiken en op een natuurlijke manier ouder wordt. Hij blijft nog steeds acteren in films en verschijnen op de rode loper.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos