“Hoe heeft Douglas haar dit kunnen laten dragen?”: Niemand kon zijn ogen afhouden van Zeta-Jones’ verbluffende look

Zelfs de fans hadden vragen na het recente optreden van de 53-jarige Zeta Jones! 😮🧐 De actrice koos een hot image en werd de koningin van de avond! 🔥🤭

Zeta-Jones is altijd een van de aantrekkelijkste en meest begeerlijke filmsterren geweest die de industrie ooit heeft gekend. Haar vrouwelijkheid en gevoel voor stijl houden nooit op de fans te bekoren. Deze keer ging de aandacht uit naar haar diepe decolleté.

Als je naar deze gevierde actrice kijkt, is het moeilijk te geloven dat ze al 53 is. Je zou kunnen zeggen dat zelfs 20-jarigen dromen van een lichaam als dit. Deze foto’s riepen echter meteen vragen op bij de fans.

Sommigen beschuldigden haar ervan plastische chirurgie te hebben ondergaan.

“Hoe kon haar man haar zo naar buiten laten gaan?”, “Wie is haar stylist? Ze heeft zeker een nieuwe nodig!”, “Haar gerimpelde nek verraadt haar echte leeftijd!”, “Is het geen misdaad om er op je 53e nog zo aantrekkelijk uit te zien?”.

“Ik kan mijn ogen niet van dit lekker ding afhouden!”, “Wat moedig van haar!”, “Het zou illegaal moeten zijn om er zo mooi uit te zien!”, “Ze heeft geen gelijken in de industrie”, “Hoe durft ze?”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos