“Nog steeds geen plannen om op 64-jarige leeftijd ouder te worden!”: Pfeiffer deelde nieuwe foto’s van haar bij het zwembad die gemengde reacties veroorzaakten

Michelle Pfeiffer liet zien hoe een vrouw van 64 eruit zou moeten zien! 😍🫠 Ze deelde uitdagende foto’s bij het zwembad en verraste haar volgers aangenaam! 🤭🔥

De naam van deze opmerkelijke Hollywood-actrice komt al lang in het nieuws op het netwerk. Hoewel ze niet vaak meer in het openbaar verschijnt, heeft ze haar volgers onlangs verblijd met een paar verse foto’s van haar bij het zwembad.

Mensen hadden gemengde meningen over haar op sociale media. Sommigen konden geen woorden vinden om hun bewondering uit te drukken, terwijl anderen niets bijzonders en unieks zagen en verklaarden dat de iconische schoonheid niet meer dezelfde was.

“Dit is hoe een 54-jarige vrouw eruit zou moeten zien!”, “Geen wonder dat zoveel mannen nog steeds heimelijk verliefd op haar zijn!”, “Prachtig zowel met als zonder make-up!”, “Zij definieert vrouwelijke schoonheid en aantrekkelijkheid!”, “We hebben meer van jou nodig!”.

“Wat een schande! En deze vrouw is 54?”, “Totaal onacceptabel voor haar leeftijd!”, “Betekent ouder worden iets voor haar? Ik denk het niet!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos