“De jaren hebben hun werk gedaan”: Sophia Loren lijkt niet meer op haar vroegere zelf en loopt zelfs slecht

De film Diva leidt een zeer bezadigd bestaan.🧐🤔

Bijna iedereen was verrukt over de schoonheid van Sophia Loren. Ze werd altijd gespot in het openbaar. De ster veroverde de hele wereld met haar verschijning. Ze kon de kans niet laten liggen om bij de opening van het restaurant van haar erfgenaam te zijn.

De mooie actrice was bij deze opening ongelooflijk charmant in haar witte pak. Ze kreeg het advies om een tijdje vrij te nemen en interactie met de media te vermijden.

Ze is natuurlijk al oud, maar toch blijft ze dezelfde schoonheid. Sommige fans schreven verschillende commentaren: “De jaren hebben hun werk gedaan” en “Ze zal altijd een legendarische en mooie vrouw blijven”.

Wat vind jij van de ster?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos