“Twee prachtige vrouwen op een wandeling”. De moeder van Miley Cyrus ziet er jonger uit dan haar beroemde dochter

Ze zien eruit als leeftijdsgenoten.🧐🥰

Miley Cyrus, die nu 28 jaar oud is, en haar 54-jarige moeder Leticia hebben onlangs ieders aandacht getrokken. Miley bewondert de vele talenten van haar moeder als moeder, producer, interieurontwerpster en stijlicoon die haar leeftijd trotseert en een ongelooflijke coolheid uitstraalt.

Tijdens hun laatste gezamenlijke uitje is het moeilijk te zeggen wie jonger is, want zowel Miley als Letizia lijken wel zussen. Gekleed in trendy jeans, een bedrukt wit t-shirt en los blond haar, straalt Letizia een levendige jeugdige vibe uit.

Er is gespeculeerd dat Letizia misschien meerdere plastische chirurgische ingrepen heeft ondergaan om haar schoonheid te behouden, wat twijfels oproept over haar natuurlijkheid.

Letizia ontkent deze beweringen echter. Wat wel duidelijk is, is dat ze een actieve levensstijl heeft en aan yoga doet, wat helpt om haar slanke figuur te behouden. Met haar lengte van 1,75 m weegt ze ongeveer 120 pond.

Wat vind jij van de foto van Miley Cyrus en haar moeder samen? Ze lijken echt op leeftijdsgenootjes, vind je niet?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos