Rachel van “Friends” is ouder geworden en is niet meer dezelfde! Lang niet iedereen hield van het off-screen uiterlijk van Aniston

Iedereen’s favoriete Rachel van “Friends” toonde haar grijze haar en gezicht in close-up! 🧐😮 Mensen hebben gemengde meningen over Jennifer Aniston’s natuurlijke schoonheid! 😕

 Zelfs haar 50 jaar weerhoudt Jennifer Aniston er niet van om de hele wereld te verblijden met haar leeftijdloze schoonheid en onverwoestbare aantrekkingskracht. Velen zijn ervan overtuigd dat iedereens favoriete Rachel als wijn is verouderd en er nog steeds fantastisch uitziet.

Terwijl ze een haarverzorgingsproduct promootte, toonde Jennifer haar grijze haren en gezicht in close-up wat resulteerde in gemengde reacties. De grijze lokken van haar haar en haar onvolmaakte huid werden al snel het onderwerp van verhitte discussies.

Interessant genoeg vond lang niet iedereen het uiterlijk van de 50-jarige actrice buiten beeld echt mooi. Sommigen vonden dat ze er zelfs ouder uitzag dan haar leeftijd en lieten zich volledig gaan.

“Bedankt voor je eerlijkheid en openheid! We waarderen het allemaal”, “De enige vrouw in Hollywood die ik voor altijd zal bewonderen!”, “Wow, ze ziet er geweldig uit en zelfs beter dan veel 25-jarigen vandaag de dag”.

Hoe vond je haar uiterlijk nu? Deel je gedachten hieronder!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos