“Ze stond bijna op het punt van schaamte”: Kate Beckinsale kwam bijna in een ongemakkelijke situatie terecht op het filmfestival van Cannes

Knopen van haar bodysuit gingen los en het kwam omhoog als een gordijn 🫢😲 Als Keanu Reeves en Robert Sean Leonard er niet waren geweest, zou Kate zich in een ongemakkelijke situatie hebben bevonden 😱🫣

In 1993 was Kate Beckinsale op een filmfestival en had ze een probleem met haar outfit․ Ze presenteerde de film “Much Ado About Nothing” samen met Keanu Reeves en Robert Sean Leonard. Toen ze 19 was, kon ze zich geen dure dingen in haar garderobe veroorloven.

Om er een beetje anders uit te zien, versierde Kate haar haar met een bloem die ze tijdens het ontbijt uit haar hotelkamer had meegenomen. Ze droeg een bruine jurk met stoere laarzen en zag er heel stijlvol en elegant uit․

Maar plotseling was er een probleem met haar rompertje dat ze op het vliegveld had gekocht․ Toen ze in de auto stapte, gingen de knoopjes los en kwam het rompertje meteen omhoog․ Het was heel moeilijk om het in de auto te repareren en ze maakte zich zorgen over de situatie.

Toen ze op het evenement was, besloot Kate haar collega’s hierover te waarschuwen․ Gelukkig hielpen Keanu en Robert haar langs de fotografen te komen․ Kate postte foto’s op sociale netwerken van het filmfestival․ Op de foto is deze onvergetelijke situatie te zien.
“Op de rode loper vertelde ik Keanu en Robert in stilte over mijn probleem”, zei Kate. “Op de foto kun je zien hoe ik de bodysuit aan de voorkant vasthoud en zij discreet de achterkant. Ze waren geweldige mensen en behulpzaam tot het einde van de dag. Ze schoten meteen te hulp.

Kate was dit jaar weer op het filmfestival van Cannes en presenteerde het amfAR-gala. Het evenement werd bijgewoond door vele beroemdheden die de harten veroverden met hun outfits․

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos