“Wat een onverwachte wending voor de fans!”: Zo zag Loren eruit voordat ze operaties onderging

Ben je klaar om te zien hoe Sophia Loren eruitzag vóór plastische chirurgie? 😳🤭 De archieffoto’s van de iconische actrice waren een grote teleurstelling! 😦😢

Sophia Loren is een van ’s werelds meest begeerde en legendarische filmsterren, ook een stijlicoon en een verbluffende vrouw die vrouwelijke schoonheid en aantrekkelijkheid belichaamde. Ondanks haar hoge leeftijd ziet ze er nog steeds geweldig uit en bewijst ze haar tijdloze charme.

Velen beweren echter dat haar uiterlijk vóór de plastische chirurgie totaal anders was en veel te wensen overliet. Sommigen zijn van mening dat ze niet zo mooi was als mensen zich haar herinneren. Hier zijn zeldzame archieffoto’s van het filmicoon.

Te oordelen naar deze foto’s onderging ze een neuscorrectie en vervormde ze haar lippen en verwijderde ze haar onderkin. Haar oude foto’s gingen viral en lieten mensen sprakeloos achter. Voor sommige van haar fans kwam haar uiterlijk vóór de operaties als een grote verrassing.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos