“Salma maakte haar badjas los van blijdschap”: een mooie ster liet per ongeluk haar borsten zien

Tijdens het dansen ging de bovenkant van haar badjas per ongeluk te ver open 🧐

Velen zijn gewoonweg verrukt over de schoonheid van deze actrice. Onlangs verwelkomde ze haar 24 miljoen abonnees op haar account en deelde ze een nieuwe video. De video toont het incident op een grappige manier.

De 56-jarige Salma Hayek had een verrassingsmoment in haar nieuwste video. Ze vierde dat ze al 24 miljoen abonnees heeft op het account en postte een video van haar dansend in een witte badjas, maar na een paar seconden was er iets mis met de dans.

Ze deed haar badjas te veel open en toonde haar borsten aan 24 miljoen fans.

“24 miljoen fans staat gelijk aan 24 miljoen redenen om te glimlachen. Ik ben heel blij dat jullie bij me zijn, ik kan mijn vreugde en dankbaarheid niet bevatten”, zei ze.

Fans van de mooie ster merkten dit moment meteen op en schreven onder de post: “Het belangrijkste is censor, want je leeft je beste leven dansend, en uiteindelijk gebeurt het allemaal”, zei een van de fans.

“Ze veranderen alles in een feest”, en de andere zei: “Ik hou van je” in het Spaans.

Andere fans prezen haar danskunsten. De mooie Salma kreeg voor het eerst erkenning toen ze naar het Met Gala 2023 ging. Ze droeg een prachtige rode jurk met een latex topje. Ze veroverde de hele wereld.

Salma droeg ook parelbandjes en haar lange haar was in een paardenstaart naar achteren getrokken.

Op de foto’s die ze eind april op Instagram plaatste, droeg ze een geel badpak terwijl ze in het water van de oceaan zwom.

Ze zag er prachtig uit. Ze schreef onder de post dat ze graag tijd doorbrengt in de oceaan. “Elke keer als ik me verfrist wil voelen, spring ik in de oceaan”, zei ze. Deze keer, in het geval van de video, prezen haar abonnees haar ook in de comments.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos