“Nul omvang en geen taille!”: Niemand was er klaar voor om te zien hoe Olivia Wilde’s lichaam er in werkelijkheid uitziet

Mensen noemen dit de lelijkste buik in Hollywood! 😦🫣 Na deze foto’s van Olivia Wilde begonnen de fans te twijfelen aan de schoonheid van de actrice! 😬🫢

Olivia Wilde staat bekend als een van de meest succesvolle, begeerlijke en spraakmakende Hollywoodactrices die vaak betrokken raakt bij schandalen en het onderwerp wordt van verhitte discussies.

De meest recente foto’s hebben al snel veel stof doen opwaaien. Mensen begonnen zelfs te twijfelen aan haar schoonheid nadat ze haar in een kort topje en legging hadden gezien, waarschijnlijk na het sporten. Haar lichaam, vooral haar buik en taille, liet veel te wensen over.

“Noem je dit een mooie buik?”, “Is dit niet al te veel?”, “Nul omvang en geen taille!”, “Ik heb nooit begrepen waarom zoveel mensen deze actrice aanbidden”, “Niets bijzonders en unieks! Er zijn miljoenen zoals zij”.

“Zwijgende afgunst! Ze is perfect zoals ze is”, “In één woord – SCHITTEREND!”, “Het zou illegaal moeten zijn om er zo mooi uit te zien!”, “Hebben jullie allemaal zo’n lichaam? Waarom bekritiseer je haar dan?”, “Bemoei je met je eigen zaken, mensen!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos