“Iedereen spreekt over haar na de foto”: De 77-jarige Hawn toonde een foto van een vakantie in een bodysuit

Fans van Hawn haastten zich om de schoonheid te steunen in de commentaren.

De 77-jarige Goldie Hawn gaf gebruikers een netwerk een reden voor roddel. De paparazzi legden Goldie vast in Body op vakantie, wat het publiek alarmeerde. Veel internetgebruikers geloven dat ze zeggen, een oudere vrouw is niet geschikt om te verschijnen in het openbaar in deze vorm. Fans van Hawn haastten zich om de schoonheid te ondersteunen in de commentaren.

Netwerkgebruikers bestookten foto’s met talloze commentaren. Sommigen veroordelen Hawn omdat ze er obsceen uitziet voor een 77-jarige vrouw, en sommigen vinden het niet erg dat mensen zelfs op hoge leeftijd badpakken dragen.

Wat vind jij van foto’s en het dragen van een badpak op deze leeftijd?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos