“Haar valse perfectie is eindelijk onthuld”: wat de paparazzi vastlegden op Kim Kardashian’s lichaam maakte een plons

Tot slot zijn ook de gebreken van Kim Kardashian vastgelegd. Het blijkt dat ze niet zo perfect is als we dachten. Dacht je dat ze aan een ziekte leed? Laten we haar in werkelijkheid onthullen.😱😱😱

Kim Kardashian is zo’n beroemde ster die de hele wereld heeft veroverd met haar uiterlijk. Het blijkt dat ze al jaren lijdt aan een ernstige ziekte, psoriasis. Ze wilde altijd al van de ziekte af, maar uit recente foto’s die de paparazzi op het strand van Malibu hebben genomen, blijkt dat dit niet het geval is. Nu werkt Kardashian aan een collectie unieke badmode voor haar merk SKIMS.

Psoriasis is een ernstige ziekte die Kim Kardashian heeft geërfd van haar moeder, Kris Jenner. Het is geen geheim dat deze ziekte een grote moeilijkheid is voor mensen die eraan lijden.

De eerste keer dat Kardashian de ziekte ontdekte op 25-jarige leeftijd, dacht ze dat de dokter haar hielp om met de ziekte om te gaan, maar na 5 jaar merkte ze het weer. Helaas bestaat er geen genezing voor deze ernstige ziekte, maar er is wel een speciale therapie en dieet die het verloop van de ziekte en de symptomen kunnen helpen verlichten.

Kardashian gebruikt zalven en crèmes voor psoriasis en volgt een plantaardig dieet. Dit dieet bestaat uit groenten, zeemos, smoothies met rode algen, selderijsap en groene thee. Ondanks het feit dat ze met deze ziekte worstelt, kwelt psoriasis haar nog steeds.

Psoriasis leidt tot de vorming van dikke, schilferige plekken op iemands huid, die duidelijk zichtbaar zijn. Deze plekken veroorzaken jeuk en pijn en tasten ook de nagels en gewrichten van een persoon aan.

Soms veroorzaakt psoriasis mentale gezondheidsproblemen zoals depressie en angst. Het is belangrijk om deze ziekte met de hulp van artsen te behandelen om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos