“Exclusieve beelden van de geadopteerde kinderen van Cruise en Kidman: Zo zien hun volwassen kinderen eruit

30 jaar geleden adopteerden Kidman en Cruise twee kinderen, maar de actrice vergat ze kort na hun scheiding.💔😦 Voor het eerst in twee jaar legden fotografen hun volwassen kinderen vast. 🧐🤔 Hier zijn ze! 😮

Dit koppel werd beschouwd als een van de sterkste en mooiste van Hollywood. Toch hadden ze helaas geen biologische kinderen. In 1992 adopteerde de acteur een meisje.

Hun geadopteerde zoon was pas 6 toen de ouders scheidden. Na hun scheiding besloot het proces dat ze allebei de verantwoordelijkheid voor hun kinderen moesten nemen. Maar Kidman had het altijd druk met acteren en reizen en kon geen tijd voor hen nemen. Hier is Isabella nu!

Kidman kon haar kinderen niet weghouden van de invloed van haar man die op dat moment veel interesse had in Scientology. Ze kon daar niets aan doen en had geen andere keuze dan het op te geven.

Het is het vermelden waard dat het tweede huwelijk van de man eindigde in een scheiding om dezelfde reden. Daarna trouwde Nicole met een gitarist en schonk hem biologische erfgenamen.

De uitmuntende actrice stopte met communiceren met haar geadopteerde kinderen die al volwassen zijn en onlangs voor het eerst in twee jaar zijn vastgelegd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos