“Als je ouder wordt, dan alleen op deze manier!”: Ondanks haar hoge leeftijd steelt Brigitte Bardot nog steeds miljoenen harten

Herinner jij je deze filmlegende uit de jaren 60 nog? 🤔 Brigitte Bardot is al 88 maar is oud geworden als een goede wijn! 🧐😮 Ze betovert nog steeds miljoenen mensen met haar engelachtige charme! 🫠💘

Geloof het of niet, maar deze legendarische filmster uit de jaren 50-60 is al 88 geworden. Ondanks haar leeftijd ziet ze er nog steeds geweldig uit en is ze nog steeds dezelfde charismatische, vrouwelijke en charmante vrouw die miljoenen letterlijk aanbidden.

Niet iedereen weet dat ze haar druilerige carrière begon als ballerina en daarna modellenwerk probeerde. Toen ze opgroeide en veel mensen actief over haar begonnen te praten, wekten haar schoonheid en talent de interesse van veel regisseurs.

Ze schitterde in ongeveer 50 films en is nog steeds een van de meest gevraagde filmsterren aller tijden. Wat haar privéleven betreft, ze is verschillende keren getrouwd geweest en heeft een zoon.

Ze heeft op 39-jarige leeftijd een punt gezet achter haar acteercarrière en lijkt er geen spijt van te hebben. Bardot probeert zichzelf altijd uit de publieke belangstelling te houden. Zelfs vandaag de dag kunnen mensen niet stoppen met het bewonderen van haar leeftijdloze schoonheid en beweren ze dat de tijd aan haar voorbij is gegaan.

Lang niet iedereen van 88 ziet er zo goed en energiek uit, toch? Dit is niets anders dan een droom voor oma’s om er zo mooi uit te zien.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos