“Welke is de dochter?”: Jessica Alba’s fans waren verrast om haar oudste dochter te zien

Fans waren benieuwd of Jessica’s dochter de schoonheid van haar moeder zou erven 🧐 Verrassend genoeg maakte de foto geen indruk op hen 😒😳 “Ze ziet er ouder uit dan Alba”, fans teleurgesteld 😬

Een van de mooiste en beroemdste Hollywoodsterren is Jessica Alba․ Ze heeft altijd harten veroverd met haar verbluffende en fascinerende uiterlijk. Jessica is al 42 jaar oud, maar ze heeft drie kinderen en ziet er nog steeds erg jong en aantrekkelijk uit.

Jessica is een zeer toegewijde moeder․ Ze zet haar familie en kinderen altijd op de eerste plaats in haar leven. Haar dochter is nu 15 jaar oud en heeft een hechte band met haar moeder en ze zijn dikke vriendinnen.

Fans waren erg geïnteresseerd in het uiterlijk van Jessica’s dochter Honor. Iedereen was benieuwd of Honor de schoonheid van haar moeder zou erven. Maar toen ze Honor’s foto zagen, waren de fans geschokt․ Het meisje maakte helemaal geen indruk op Alba’s fans․ Honor zag er zelfs ouder uit dan haar moeder․

Alba ziet er erg jong uit naast haar dochter․ Ze bleef zo mooi en vrouwelijk en daardoor is het moeilijk om moeder van dochter te onderscheiden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos