“Van een prachtige dame in een gerimpelde oma!”: Een van de iconische actrices van Hollywood onherkenbaar veranderd

De fans herkenden Roberts nauwelijks op de recente foto’s van de fotojournalisten 😱😳

Het spreekt voor zich dat niemand jonger wordt in de loop van de tijd en dat het proces van ouder worden een volkomen normale en onvermijdelijke fase in ons leven is. Deze dagen hadden de fotojournalisten het geluk om de legendarische en begeerlijke filmster Roberts vast te leggen, die, zo bleek, niet verwacht had op de gevoelige plaat vastgelegd te worden.

Roberts verscheen zonder enige cosmetica en verraste haar volgers die hun idool nauwelijks herkenden. Velen haastten zich zelfs om opmerkingen achter te laten als: “Van een verbluffende schoonheid in een uitgeputte oudere vrouw”.

“Het enige dat hetzelfde is gebleven, is haar glimlach”, “Ze is hoe dan ook prachtig!”, “Ze wordt prachtig oud”, “Kijk eens wat een gaaf figuur ze heeft”.

“Ik wou dat ik er zo uitzag toen ik 55 was”.

Wat kun je zeggen over het uiterlijk van de Hollywood-actrice?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos