“Is Adele weer aangekomen?”: De verschijning van Adele tijdens een soloconcert in een nauwsluitende jurk riep vragen op

De nauwsluitende outfit van Adele maakte duidelijk dat ze weer is aangekomen

Het is niet nodig om te zeggen dat de iconische en alom erkende zangeres Adele nooit ophoudt haar publiek te verblijden met haar charme, vrouwelijkheid en uniciteit. Maar deze keer riep haar recente verschijning in een nauwsluitende outfit vragen op bij het netwerk. Haar jurk benadrukte duidelijk haar figuur waardoor het duidelijk werd dat ze wat extra kilo’s is aangekomen.

Bijna drie jaar geleden was er een crisis in de carrière van de briljante actrice. Ze verliet tijdelijk het podium en nam daarna een pauze in haar carrière vanwege haar tragische scheiding van de vader van haar erfgenaam Simon Koencki.

En als gevolg hiervan begon de legendarische vrouw haar uiterlijk radicaal te veranderen en, geloof het of niet, ze transformeerde onherkenbaar binnen slechts een jaar. Van een mollige vrouw wist ze te veranderen in een verbluffende en miniatuur dame zonder haar charme en uniciteit te verliezen.

Er was een tijd dat de fans van Adele zich zelfs zorgen maakten over de extreme en ongezonde slankheid van de artieste.

Onlangs, tijdens haar optreden tijdens een soloconcert in Las Vegas, werd duidelijk dat de zangeres weer in gewicht was toegenomen en niet meer “vel over been” is. Adele verscheen spectaculair in een zwarte fluwelen jurk met halslijn.

Sommigen begonnen te klagen dat de zangeres de verloren kilo’s weer aan het aankomen is, terwijl anderen beweerden dat het juist door die ongewone riem kwam dat ze er vet uitzag.

“Ze komt weer extra aan”, “Kim, benijd stilletjes”, “Niets kan haar schoonheid bederven”, “Ik snap niet of ze is aangekomen of dat het de jurk is die optisch extra kilo’s toevoegt”, “Prachtig, maar één vraag: waarom zijn haar heupen enorm?”.

Zoals de iconische zangeres al zei, was het in feite te danken aan haar verpletterende diëten, regelmatige lichaamsbeweging en workout dat ze erin slaagde gewicht te verliezen zonder kunstmatige ingrepen.

Denk je echt dat ze is aangekomen?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos