“Schoonheid ziet er meer uit dan haar leeftijd”: dit is wat de 16-jarige dochter van Cruise en Holmes is geworden

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat Suri in de nabije toekomst een model zal worden.

Foto’s van het dochtertje van Tom Cruise verschenen voor het eerst op internet toen ze nog een kind was.

En dus leek ze heel snel volwassen te zijn geworden en een echte schoonheid te zijn geworden. Velen zijn er zeker van dat Suri in de nabije toekomst een model zal worden. Ze heeft alle goede eigenschappen van haar ouders geërfd.

Maar Suri heeft haar vader maar één keer gezien na hun scheiding van Holmes. Hoewel velen het uiterlijk van het meisje niet aantrekkelijk vinden, zeggen haar fans dat ze een succesvol model zal worden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos