“Niemand had dit verwacht van Selena!”: Gomez koos voor een pikant beeld en poseerde verleidelijk op een jacht

Onze favoriete Selena Gomez is vergeten wat bescheidenheid is! 🤐😲 De zangeres toonde haar weelderige vormen in een piepkleine bikini en maakte iedereen gek! 🤭🫣

Selena Gomez verbaast haar volgers vaak met haar nieuwe foto’s en video’s. Deze keer liet ze iedereen sprakeloos achter. Deze keer liet ze iedereen sprakeloos achter met haar provocerende foto’s. Ze pronkte met haar prachtige lichaam in een piepkleine bikini die haar “die” plekjes nauwelijks bedekte.

Het leek alsof ieders favoriete Selena vergat wat bescheidenheid is en verleidelijk poseerde op een jacht. Wat velen haar verwijten is dat ze veel is aangekomen en er niet meer hetzelfde uitzag.

Velen waren van mening dat haar bikini te klein was voor haar weelderige vormen en beoordeelden haar keuze voor een badpak, vonden haar gedrag ongepast en beweerden dat hun favoriete jeugdzangeres en actrice helaas niet meer hetzelfde is.

“Afgunst in stilte! Niets bederft haar schoonheid en schattigheid!”, “Vulgariteit, niets anders!”, “Wat is er gebeurd met onze favoriete Selena?”, “Ben ik de enige die niet van haar houdt?”, “Haar aantrekkelijke vormen maken me gek”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos