“Iedereen is sprakeloos!”: Zo ziet de 70-jarige Madonna eruit zonder filters en retouches

Je zult je ogen niet geloven als je ziet hoe Madonna er in het echt uitziet 😲🧐

Zoals je kunt zien, is Madonna nog steeds wanhopig op zoek naar dezelfde mooie en aantrekkelijke vrouw die ze vroeger was. Hiervoor doet ze al het mogelijke, inclusief operaties, schoonheidsprocedures, retoucheren en filters.

Velen hebben gemerkt dat ze geobsedeerd is door haar uiterlijk en haar levensdoel lijkt eeuwige jeugd en schoonheid te zijn. Ze denkt geen twee keer na voordat ze zichzelf laat zien in gewaagde en buitensporige outfits, minirokjes en zelfs in onthullende lingerie.

Hoezeer ze ook haar best doet om dat “perfecte” imago te behouden, haar leeftijd laat zich hoe dan ook zien. Op paparazzifoto’s zonder retouche wordt haar echte gezicht met rimpels en andere onvolkomenheden onthuld.

Ze is onlangs betrapt toen ze aankwam op een feest ter ere van haar eigen boek en de paparazzi lieten de kans niet voorbijgaan om het “juiste” moment te pakken.

Haar pikante korset, visnet panty en zwarte blazer trokken daar ieders aandacht. Velen merkten op dat ze een verslapte huid en diepe rimpels had. Het werd heel duidelijk dat haar uiterlijk in het echte leven sterk verschilde van dat op Instagram.

Velen zeiden ironisch dat ze erg haar best deed om jong te blijven. “Een oma die weigert ouder te worden!”, “Hoe lang heb ik geslapen?”, “Ik kan mijn ogen niet geloven. Is dit dezelfde vrouw?”, “Sociale media vs realiteit”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos