“Hier is de hartenbreker na drugs en alcohol!”: De manier waarop Furlong is veranderd kwam als een teleurstelling

Dit is wat illegale drugs en alcohol hebben gedaan met de knappe jongen uit “Terminator”! 🤭😬De fans herkenden hun favoriete acteur nauwelijks! 😱💔

Hoe verrassend het ook lijkt, de ster van “Terminator” is al 46. Als tiener veroverde hij miljoenen harten met zijn knapheid, aantrekkingskracht en charisma, waarmee hij een van de meest gevraagde kleine sterren van de jaren 90 werd.

Nu mensen naar hem kijken, is het moeilijk te geloven dat hij dezelfde aantrekkelijke acteur is. Hij herinnert ons eraan dat zelfs beroemdheden het absolute recht hebben om af te vallen, hun charme te verliezen en voor zichzelf te beginnen te leven.

Helaas koos hij het verkeerde pad en begon hij illegale drugs te gebruiken. Dit heeft allemaal zijn uiterlijk aangetast. De manier waarop hij is veranderd kwam voor iedereen als een grote verrassing.

Zijn recente schandalige foto’s zorgden meteen voor opschudding. De fans weigerden sterk te geloven dat deze onaantrekkelijke man met overgewicht de populaire filmster is. Om te zeggen dat de fans sprakeloos waren is eigenlijk niets te zeggen.

Wat vond je van zijn huidige verschijning?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos