“Is ze echt weer zwanger?”: fans waren in de war toen ze Rihanna weer zagen met een ronde buik

Rihanna wil niet stoppen! Blijkbaar onthult haar recente outfitkeuze een groot geheim😳😮Well, okay, er is geen reden meer om de status te verbergen🧐Het is tijd om de waarheid te vertellen!🤐

Rihanna houdt ervan om haar fans te verrassen. In februari kondigde ze aan dat ze voor de tweede keer zwanger was en zes maanden zwanger was. De zangeres staat, zelfs als ze zwanger is, bekend om haar gewaagde stijl. En ook deze keer is geen uitzondering.


Ze liet haar groeiende buik altijd zien aan al haar fans. Ze koos voor elegante en stijlvolle outfits, net als tijdens haar eerste zwangerschap.


Maar het ongelooflijke gebeurde! Rihanna droeg een bruine crop top met een open halslijn en zakken voor het middenrif. Ze combineerde de top met een zandkleurige bontjas en koos voor een blauwe broek. Haar look werd afgemaakt met gouden oorbellen en een ketting. Het werd een prachtige avondlook.


Voor veel fans was haar foto erg vreemd. De meesten waren blij om Rihanna’s schoonheid en aantrekkingskracht te zien. Maar sommigen dachten zelfs dat Rihanna weer zwanger was en lieten opmerkingen achter als “ze ziet er perfect uit als ze zwanger is”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos