“Het is illegaal om er op je 60e nog zo goed uit te zien!”: Demi Moore bewees opnieuw dat leeftijd voor haar slechts een getal is

Demi Moore vergat hoe oud ze was en toonde haar naakte lichaam in niets anders dan een piepkleine bikini! 😲🫣 De fans van de actrice moesten zelfs de leeftijd van de actrice dubbelchecken! 🫢💘

De recente foto’s van deze Hollywood-actrice maakten al snel furore op sociale media. Als je naar deze prachtige vrouw kijkt, is het moeilijk te geloven dat ze 60 is en al oma. Maar elke keer bewijst ze dat haar schoonheid tijdloos is.

Ze blijft maar laten zien dat leeftijd voor haar slechts een getal is en dat niets haar onaardse schoonheid kan bederven. De iconische filmster doet haar best om zichzelf fit en gezond te houden. Ze volgt een speciaal dieet en mist nooit haar reguliere lichamelijke activiteiten.

Wat ze per dag eet en hoeveel lichaamsbeweging ze regelmatig heeft, geeft vorm aan haar verbluffende lichaam en innerlijke harmonie. Zelfs sommige 20-jarigen zouden dromen van zo’n lichaam. Haar meest recente look in een kleine zwarte bikini maakte veel indruk en werd het onderwerp van discussies.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos