“Het is de hoogste tijd om naar een psychiater te gaan!”: De provocerende dansvideo’s van Spears leidden tot gemengde reacties

De fans adviseerden Britney Spears om naar een psychiater te gaan na de recente posts! 😲🫢 Haar verleidelijke dansjes voor de camera lieten hen sprakeloos achter! 🫢😦

De naam van deze iconische artieste was alom bekend in de jaren 1990. Ze was absoluut een van de meest gewilde en gevraagde zangeressen die miljoenen tieners adoreerden en probeerden te imiteren. Er ging echter iets mis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Haar huidige gedrag laat de fans sprakeloos achter. Ze vinden dat ze mentale problemen heeft en dat ze beter zo snel mogelijk naar een dokter kan gaan. Deze keer trok ze een strak lijfje aan en probeerde ze de volgers te verleiden met haar provocerende dansjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

De fans konden geen woorden vinden toen ze haar zo verleidelijk zagen dansen. Velen van hen haastten zich om commentaar achter te laten.

Velen zijn ervan overtuigd dat ze niet meer dezelfde is en dat ook nooit meer zal worden. Voor hen is de oude Britney weg en de nieuwe overtreft hun verwachtingen niet.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos