“De leeftijd begon zijn tol te eisen!”: Niemand kon zijn ogen geloven toen ze Hawn merkbaar ouder zagen worden

Hawn vergat hoe oud ze was en verscheen in een piepklein rompertje op het strand🧐

De recente verschijning van G. Hawn in een bodysuit, vastgelegd door paparazzi, werd al snel het onderwerp van discussie. Velen haastten zich om te beweren dat het acceptabel was voor haar om zulke onthullende dingen te dragen op een leeftijd, terwijl anderen haar steunden.


“Wees stil! Niemand wordt jonger! “, “Als ze ouder wordt, dan alleen op deze manier”, “Het is volstrekt onacceptabel voor een vrouw op zo’n leeftijd om er zo uit te zien”, “De tijd heeft zijn tol al geëist” en “Hoe lang heb ik geslapen? “.


“Wat er ook gebeurt, Hawn ziet er prachtig uit voor mij! “, “Zij is de vrouw die ik voor altijd kan bewonderen! “, “Voor een tijdje vergat ze hoe oud ze eigenlijk was”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos