“De hartenbreker is nu een nauwelijks lopende gepensioneerde!”: De manier waarop Val Kilmer is veranderd zorgde voor gemengde reacties

De man die miljoenen vrouwenharten stal in de jaren 90 is nu onherkenbaar! 😱🤐 De fans herkenden Val Kilmer nauwelijks, zijn opvallend verouderde uiterlijk verbaasde iedereen! 😬😲

De legendarische acteur die vooral bekend staat om zijn briljante rol in “Top Gun” is onherkenbaar veranderd. De man die vele vrouwenharten veroverde is niet meer dezelfde en heeft onlangs de fans teleurgesteld met zijn verouderde look.

Naast de gewichtstoename vertoont zijn gezicht ook tekenen van veroudering. Je zou kunnen zeggen dat de tijd zijn tol al heeft geëist op zijn uiterlijk. De kijkers die hem vroeger oprecht bewonderden, vinden het nu moeilijk om hem te herkennen.

Sommigen beweren zelfs dat zijn ogen niet meer hetzelfde zijn. De voormalige ster met gespierd en knap uiterlijk ziet er nu uit als een totaal ander persoon.

Hij is nu een gewone 63-jarige opa. Om te zeggen dat hij enorm veranderd is, is eigenlijk niets te zeggen. Het is het vermelden waard dat hij in 2010 herstelde van kanker, wat helaas nog steeds invloed heeft op zijn gezondheid.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos