“De hartenbreker is niet hetzelfde!”: In een relaxte look was Cameron Diaz niet klaar om paparazzi te ontmoeten

Dit is wat leeftijd en moederschap hebben gedaan met deze droomvrouw! 😧😲 Paparazzi lieten de kans niet voorbijgaan om de duidelijk veranderde actrice te filmen! 😱🫢

Hoewel de tijdloze schoonheid van deze actrice de hele wereld in verrukking heeft gebracht, begon ze er nu nog ouder uit te zien. Fotografen hebben onlangs het geluk gehad om de voormalige hartenbreker te filmen.

Een ding van de actrice waar veel mensen haar om prijzen is dat ze de natuurlijke veroudering omarmt en niet van plan is om plastische chirurgen en schoonheidsspecialisten in te schakelen. Haar recente verschijning werd al snel het onderwerp van discussies.

Haar voorkeur ging uit naar een zwarte zomerjurk met een bijgesneden spijkerjasje en stijlvolle sandalen. Een perfecte aanvulling op haar zogenaamde relaxte imago werd een modieuze zonnebril.

“Het is tijd om naar een schoonheidsspecialiste te gaan!”, “Gewichtstoename en verlies van elasticiteit”, “Wees stil! Ze ziet er fantastisch uit voor haar leeftijd”, “Onze favoriete Cameron Diaz is niet meer dezelfde”, “Moederschap heeft al zijn tol geëist op haar uiterlijk”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos