“Borstloze Cher in natte kleren!”: De nieuwe schandalige foto’s van Cher kwamen als een grote teleurstelling

De fans waren geschokt toen ze de 75-jarige Cher zonder bh in natte kleren zagen! 😳😱 Zo ziet de iconische zangeres eruit als ze denkt dat niemand naar haar kijkt! 😬🫢

Fotografen lieten de kans niet voorbij gaan om de 75-jarige artieste te filmen terwijl ze van haar vakantie genoot. De nieuwe paparazzifoto’s stelden de fans teleur en niemand bleef onverschillig. Niemand was er klaar voor om haar zo te zien.

De schandalige foto’s gingen meteen viral en veroorzaakten opschudding onder de fans. De fans van de legendarische artieste waren enigszins teleurgesteld toen ze haar zo zagen. Ze droeg natte kleren en had geen beha aan. Ook haar make-uploze gezicht bleef niet onopgemerkt.

“Sinaasappelhuid en diepe rimpels!”, “Wat een schande!”, “Het is tijd om te genieten van tijd met kleinkinderen, in plaats van dit te doen!”, “Niet beter dan Madonna!”, “Bemoei je met je eigen zaken, mensen!”.

“Als ze ouder wordt, dan alleen op deze manier!”, “Zelfs zonder make-up ziet ze er veel beter uit dan veel van haar leeftijdsgenoten in de showbusiness”, “Hoe is het zelfs mogelijk om er op je 75ste nog zo goed uit te zien?”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos