“Hoe heeft Affleck haar hierin kunnen laten gaan?”: Alle ogen op de rode loper waren gericht op het halfnaakte lichaam van Jennifer Lopez

De fans adviseerden Jennifer Lopez om een nieuwe stylist te zoeken na haar recente verschijning! De zangeres arriveerde zonder enige gêne in een open jurk! 🧐

De verschijning van J Lo in een zwart-witte jurk met open buik en rug zorgde al snel voor veel ophef onder de fans. Om te zeggen dat ze iedereen sprakeloos liet met haar provocerende look is niets te zeggen.

Haar eerste afbeelding was in een onthullende jurk met gewaagde splitten die haar privéplekken nauwelijks bedekten. De diepe halslijn was tot aan de navel en zorgde voor een vleugje provocatie. De perfecte aanvulling op haar look was haar clutch en stijlvolle hoed.

Het feit dat ze kwam opdagen zonder haar man riep veel vragen op

“Ben heeft geluk dat hij haar heeft!”, “Haar stylisten hebben het geweldig gedaan!”, “Ik kan mijn ogen bijna niet van dit lekker ding afhouden!”, “Als ze ouder wordt, dan alleen op deze manier”, “Ze is haar man thuis vergeten!”.

“Zonder ook maar een vleugje verlegenheid!”, “Het wordt tijd om een nieuwe stylist voor haar te zoeken!”, “Ik wil het gezicht zien van degene die deze jurk heeft ontworpen”, “Wat een mislukte keuze!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos