“Gescheiden op de vierde dag van het huwelijk”: Zo zag Cage’s vierde jeugdige vrouw eruit

Hier is Cage’s vierde vrouw van wie hij dagen na het huwelijk scheidde 😱🧐

Hoe verrassend het ook lijkt, deze bekende en enorm succesvolle acteur heeft in meer dan honderd films gespeeld. Hij speelde de hoofdrol in “Valley Girl”, wat hem roem en een bedrag van 5000 dollar opleverde.

In de jaren 90 was hij in de bloei van zijn carrière en was hij vooral bekend van “Face\Off”, “Leaving Las Vegas” enzovoort.

De veelgeprezen acteur werd nog populairder door zijn hoofdrollen in films als “National Treasure”, “Windtalkers” en “Ghost Rider”. Hij was de man die ongeveer 20 miljoen dollar bezat.

Een van de grootste aankopen die hij ooit heeft gedaan is het hele kasteel Neidstein. Het was de bedoeling dat hij zijn fortuin zou delen met al zijn vrouwen en dat elk van hen een deel ervan zou krijgen.

Zijn spontane huwelijk met E. Koike riep vragen op bij de netizens. Verrassend genoeg scheidden ze op de vierde dag van hun huwelijk.

Hier zijn foto’s die toen door de paparazzi zijn genomen. Velen geloven dat de financiële mogelijkheden van de beroemde man het meisje ertoe brachten om hem als echtgenoot te kiezen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos