“Slanke jongen is al hersteld”: hoe de zoon van Tom Cruise en Nicole Kidman eruit ziet en wat hij doet

Vroeger was hij een gladde, slanke en fitte man.🧐

Het beroemde mooie koppel Nicole Kidman en Tom Cruise trouwden in 1990. Ze werden beschouwd als een heel romantisch koppel, maar het gebeurde zo dat ze in 2001 uit elkaar gingen.

Ze hebben twee geadopteerde kinderen: het meisje is nu 28 jaar oud en de zoon is 26. In tegenstelling tot hun beroemde ouders leiden ze geen openbaar leven en hebben ze praktisch geen foto’s op internet.

Onlangs plaatste Conor een foto op zijn Instagram-pagina. Daarvoor publiceerde hij niet graag iets, zijn abonnees waren erg verbaasd over hoe hij was veranderd. Vroeger was hij de slanke en fitte jongen.

Nu heeft Conor een dikke baard, is hij zwaarder geworden en ziet hij er nog ouder uit dan zijn vader. Zijn adoptieouders zijn uit elkaar gegaan toen hij 6 jaar oud was. Zowel vader als moeder hebben evenveel recht om met de kinderen te communiceren, maar Nicole ging naar Australië. De zoon en dochter bleven bij Tom in Californië.

Conor heeft nu een relatie met Nicole maar de kinderen zijn erg close met hun vader. We zien hem in verschillende films in verschillende rollen. Toen besefte hij dat een acteercarrière niet zijn weg was.

Toen besloot hij te gaan werken als DJ maar in 2016 beëindigde hij deze carrière.

In 2019 trouwde Conor met een meisje uit Italië, ze wonen in de Amerikaanse staat Florida.

De man wijdde zich aan het gezinsleven, maar we weten niet wie hij op dit moment werkt. Als je naar zijn sociale netwerken kijkt, houdt hij erg veel van vissen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos