“Sinaasappelhuid en gerimpelde knieën!”: Het halfnaakte lichaam van de 77-jarige Goldie Hawn veroorzaakte gemengde reacties

Goldie Hawn vergat hoe oud ze was en verscheen in een bodysuit! 😱😳 Haar opvallend verouderde verschijning kwam als een teleurstelling voor de fans! 😧😡

Geloof het of niet, Goldie Hawn is al 77. Haar meest recente verschijning in deze bodysuit op het strand stelde sommige van haar trouwe fans en supporters teleur. Mensen hadden niet verwacht dat ze haar gerimpelde huid en verlies aan elasticiteit zou zien.

Het feit dat ze trots haar halfnaakte lichaam showde voor honderden mensen zorgde al snel voor ophef. Mensen bleven beweren dat ze te oud was voor zulke outfits.

De fans van de beroemde actrice haastten zich om haar te beschermen en legden uit dat ze er als 77-jarige vrouw gewoonweg fantastisch uitzag.

“Sinaasappelhuid en talloze rimpels!”, “Lang niet alle 77-jarigen zien er zo goed uit!”, “Wat probeert ze te laten zien? Wat een schande!”, “Vrouwen van jouw leeftijd genieten van hun tijd met hun kleinkinderen!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos