Een meisje uit West Yorkshire kocht een verlaten politiebureau en maakte er een modern huis van.

Hier is de ongelooflijke transformatie! 🧐😮 Het meisje veranderde een verlaten politiebureau in een droomappartement! 👏 Niemand gelooft zijn ogen! 🫣

Het ongelooflijke verhaal van vandaag gaat over Rachel Roberts die besloot om een oud verlaten gebouw om te toveren in een droomhuis. Als gewone inwoner van West Yorkshire transformeerde ze het politiebureau in een luxueus herenhuis.

Voorheen was dit twee verdiepingen tellende gebouw een politiebureau. In dit kleine stadje woonden slechts 1324 mensen en hun aantal is de laatste jaren drastisch afgenomen.

Het werd gebouwd in 1853 en stond er sinds 1969 verlaten bij. Het zag er miserabel en super onaantrekkelijk uit, maar dat weerhield het meisje er niet van om haar gekoesterde droom waar te maken.

Er waren ook wat spullen achtergelaten door politieagenten en criminelen en het meisje moest dat allemaal weggooien voordat ze het radicaal kon transformeren. Het kostte haar veel tijd en moeite om het gebied schoon te maken.

Het ontwerp en het interieur van het huis zijn modern en overtroffen de verwachtingen van iedereen. Ze creëerde een leuke en comfortabele sfeer binnen en niemand kon er langslopen zonder het te bewonderen.


Hoe ongelooflijk is het! Kijk maar eens naar dit luxe huis! Wie zou geloven dat het vroeger een verlaten plek was?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos