Buren kwamen bij elkaar, zamelden $10.000 in en repareerden het huis van de arme bejaarde gepensioneerde.

Het ongelooflijke verhaal van vandaag zal iedereen helpen om weer in de mensheid te geloven 😊🥰

De wetgeving van New Jersey, VS, verplicht alle eigenaars om hun eigendommen, meer bepaald hun huizen, in goede staat te houden zodat de sfeer en het uitzicht van de straat behouden blijft.

Voor sommige mensen is het echter nauwelijks mogelijk om dit te doen. Sommigen zijn bejaard en zijn gewoon niet in staat om dit te doen, sommigen zijn ziek en vinden het ook onmogelijk om al deze dingen te regelen. Daarom kan lang niet iedereen doen wat de wet van hen verlangt.

Maak kennis met Ann Glancy, een oudere vrouw die niet in staat is om haar huis en tuin schoon te houden vanwege haar ernstige gezondheidsproblemen. Het huis is verwaarloosd en ziet er verlaten uit. Terwijl ze genoeg geld had om van haar karige pensioen te leven.

Wat haar zo blij maakte, was dat ze hele aardige, gulle en goedhartige buren had die besloten om geld in te zamelen en het huis van de arme huisvrouw te repareren. De vrouw weigerde, maar kreeg toen een grote boete en kon niets anders doen dan instemmen.

Dus gingen de buren aan de slag. Natuurlijk was het af en toe zwaar en uitdagend, maar het feit dat ze in een groep werkten, maakte hun werk veel gemakkelijker en leuker. Ze slaagden erin om het huis binnen een weekend te repareren,

De oudere vrouw was sprakeloos toen ze haar huis zag, dat er nu totaal onherkenbaar uitzag. De veranda en ramen werden gerepareerd en er werden nieuwe planken gebruikt. Het resultaat deed iedereen versteld staan.

Als ze zelf zou besluiten om de renovatie uit te voeren, zou het haar ongeveer 10 000 dollar kosten, maar dankzij haar goedhartige buren hoeft ze zich nu nergens zorgen over te maken.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos