“Sinaasappelhuid en ontelbare rimpels!”: De off-screen verschijning van Sharon Stone maakte iedereen sprakeloos

Dit hadden de fans niet verwacht! Actrice Sharon Stone toonde op 66-jarige leeftijd haar make-upvrije gezicht in close-up en liet niemand onverschillig!

Mensen blijven beweren dat deze Hollywooddiva nog steeds niet van plan is om ouder te worden. Met haar energie en charisma weet ze nog steeds miljoenen mensen te boeien als een van de meest getalenteerde actrices in de industrie. Maar niet iedereen heeft haar gezicht van dichtbij gezien.

De “eerlijke” foto’s die ze deelde met haar volgers werden meteen het onderwerp van discussie. Ze liet zichzelf zien zonder make-up en filters. De fans merkten zelfs haar grijze haar op en gaven er snel commentaar op.

“Ze liet zichzelf gaan!”, “Het is tijd om naar een schoonheidsspecialist te gaan!”, “Een gewone oma met grijs haar en ontelbare rimpels”, “Hoe lang heb ik geslapen? Is zij dit echt?”.

“Zwijgende afgunst!”, “Als ouder worden, dan alleen op deze manier”, “Niets op aarde, zelfs leeftijd en jaren, kunnen haar schoonheid verpesten!”, “Dit is wat ouder worden als wijn betekent!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos