“Met een opgezwollen gezicht en in vrijetijdskleding!”: Zo ziet Adele eruit als ze denkt dat niemand naar haar kijkt

De fans zijn teleurgesteld! Paparazzi lieten hun kans niet liggen en filmden Adele toen ze dat helemaal niet verwachtte! Zo ziet de zangeres eruit in casual kleding en zonder make-up! 😱🤯

Toen deze iconische, getalenteerde en succesvolle zangeres afviel en onherkenbaar veranderde, werd haar uiterlijk het middelpunt van de publieke belangstelling en sindsdien hebben paparazzi nooit de kans gemist om Adele te filmen wanneer ze verscheen.

Ze heeft al drie jaar niet meer op het podium opgetreden en de belangrijkste reden daarvoor was haar pijnlijke scheiding van haar man en de vader van haar zoon. Dit had een negatieve impact op haar mentale gezondheid en ze kan er nog steeds niet zonder tranen over praten.

Haar meest recente verschijning in een volledig zwarte outfit liet geen enkele fan onverschillig. Fotografen lieten geen kans onbenut om de opvallende zangeres te filmen. Haar nonchalante look en opgezwollen gezicht zorgden al snel voor opschudding en werden het onderwerp van discussies.

“Ben ik de enige die denkt dat ze weer is aangekomen?”, “Niet alleen een getalenteerde zangeres, maar ook een zorgzame moeder en toegewijde vrouw!”, “Het lijkt alsof ze van de begrafenis komt!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos