“Toekomstige supermodellen! McConaughey toonde zijn twee volwassen zonen die nu al miljoenen harten veroveren

Meisjes worden verliefd op McConaughey’s zonen die zijn uitgegroeid tot heartthrobs😍😍

Huwelijken in Hollywood houden meestal geen stand, maar er zijn gevallen waarin koppels erin slagen om hun wederzijdse liefde en respect voor elkaar te behouden en de harmonie in hun relatie te bewaren.

Hier is de iconische ster van “Dazed and Confused” die een toegewijde echtgenoot en een zorgzame vader van drie kinderen is. McConaughey heeft onlangs foto’s gedeeld van zijn twee erfgenamen terwijl hij het haar van een van hen knipte.

Er is echter weinig bekend over het privéleven van de ster. Velen zien duidelijk de opvallende gelijkenis tussen de ster en zijn twee kinderen. Vooral de 14-jarige Levi lijkt sprekend op zijn vader. Het gezin woont nu in Texas.

Hij legt uit dat het veel gemakkelijker is om “ja” te zeggen en dat “nee” zeggen nog meer moeite en energie kost.

Beroemde echtgenoten hebben onlangs hun dochter gefeliciteerd met haar 13e verjaardag. Jullie kunnen allemaal een kijkje nemen bij de jarige!

Het is het vermelden waard dat de man en Alves de oprichters zijn van “Just Keep Livin'”. Ben jij fan van dit koppel?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos