“Pitt, wat heb je met deze vrouw gedaan?”: Jolie’s onverzorgde uiterlijk in gerimpelde kleren en vettig haar riep vragen op

Na de recente paparazzifoto’s begonnen de fans zich weer zorgen te maken over de actrice😱😱

Het is onnodig om te zeggen dat paparazzi nooit de kans missen om ’s werelds mooiste vrouw vast te leggen waar en wanneer ze ook verschijnt. De meest recente verschijning van de “Mr. and Mrs. Smith” ster liet veel te wensen over. Velen vonden dat ze er onverzorgd uitzag.

Ze werd betrapt in gerimpelde kleren en met vies haar, wat vragen opriep. Door haar uitgeputte uiterlijk maakten de fans zich weer zorgen over de actrice. Het lijkt erop dat ze weer is afgevallen en op het punt staat depressief te worden.

Velen zijn ervan overtuigd dat ze moe is geworden van de talloze schandalen rond de scheiding van Pitt. Dit alles had een negatieve invloed op zowel haar uiterlijk als haar gezondheid. Ze lijkt niet de beste jaren van haar leven te leven.

Denk je dat dit op de een of andere manier verband houdt met haar ex-man?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos