“Niet meer dezelfde Mooie vrouw!”: Julia Roberts deelde “eerlijke” foto’s en verraste de fans

De fans herkenden de verouderde Mooie vrouw nauwelijks in close-up zonder make-up👀💥

Geloof het of niet, maar J. Roberts is al 55 jaar. Het is best moeilijk om te beseffen aangezien ze er nog steeds geweldig uitziet en nog niet van plan is om ouder te worden. De filmster bewijst nog maar eens dat leeftijd voor haar slechts een getal is.

Hoewel ze nog maar zelden op evenementen en shows verschijnt en gestopt is met acteren in films, blijft ze haar publiek verblijden met haar ongelooflijke talent, leeftijdloze schoonheid en charisma.

Deze foto is genomen toen Roberts een wandeling maakte. De fans merkten duidelijk op dat ze geen make-up droeg en waren er snel bij om haar opvallend verouderde uiterlijk te beoordelen door te beweren dat ze er niet meer zo fris uitzag als voorheen.

“De leeftijd heeft zijn tol al geëist!”, “Niemand wordt er jonger op!”, “Onze favoriete Pretty Woman is onherkenbaar!”, “Ze is de meest getalenteerde en charismatische actrice die ik ooit heb gekend!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos