“Niemand kan onverschillig blijven voor haar charme”: Hier is de schattige dochter van Zeta Jones en Douglas

De erfgename van Zeta Jones en Douglas overtrof haar ouders in schoonheid

Het is de moeite waard om te vermelden dat de iconische en legendarische echtgenoten al twee decennia gelukkig getrouwd zijn en het leeftijdsverschil van 25 jaar tussen hen weerhield hen er echter niet van om samen te zijn. De bekende echtelieden voeden momenteel hun twee erfgenamen op.

De charmante dochter van Douglas en Jones is al 19 en is uitgegroeid tot een onaardse schoonheid. Opgemerkt moet worden dat Carys onlangs is afgestudeerd aan een school en nu veel over de wereld reist en actief aan sport doet.

Het is relevant om te vermelden dat haar ouders niet willen dat hun erfgenamen zich bezighouden met showbusiness, maar in plaats daarvan andere beroepen kiezen. Iedereen die deze hartverwarmende familiefoto’s zag, was meteen verrukt.

“Het is geweldig dat hun kinderen niet de carrièrestappen van hun ouders volgen”, “Wat een prachtige genen”, “Ze had een succesvol model kunnen worden”, “Wat een onaardse schoonheid”, “Ze heeft een absoluut onberispelijk uiterlijk”.

Wat vond je van hun dochter Carys?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos