“Loopt nauwelijks en haar handen trillen”: De zeldzame verschijning van de 88-jarige Sophie Loren riep vragen op bij de fans

Zo ziet een van de filmiconen Loren eruit als een bejaarde oma van 88 πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€

In de afgelopen jaren heeft deze filmster zelden evenementen bijgewoond, wat laat zien dat haar fans hun idool zo missen. Geloof het of niet, maar de iconische actrice is 88 jaar geworden. Deze dagen is ze in het openbaar verschenen en heeft ze haar fans verrast.

Ze kwam als gast samen met haar familieleden die haar constant in de gaten hielden zodat alles goed zou gaan. Hoewel ze nauwelijks zelf kon lopen, begroette ze haar fans hartelijk.

Voor zo’n opmerkelijk evenement gaf ze de voorkeur aan een elegant zwart pak dat ze aanvulde met luxe sieraden. Haar prachtig gestylde haar trok de speciale aandacht van haar fans.

Sommigen waren bedroefd om te zien hoeveel hun favoriete actrice veranderd is in de afgelopen jaren. Desondanks zag ze er goed uit en lachte ze constant.

“Ze zal altijd prachtig blijven, wat er ook gebeurt!”, “Hoe lang heb ik geslapen? Wat is ze al veranderd!”, “Ze zal altijd trouw blijven aan haar stijl!”, “Het is triest om ons idool oud te zien worden”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos