“Haar vriend is 40 jaar jonger dan zij!”: Fotojournalisten betrapten Cher op haar 76 met haar nieuwe vriendje

Iconische Cher werd opgemerkt met haar vriend die 40 jaar jonger is dan zij

Onlangs werd de Hollywood-diva betrapt in gezelschap van haar nieuwe jonge vriend die, geloof het of niet, veertig jaar jonger bleek te zijn dan Cher. Zoals we allemaal duidelijk kunnen zien, verspilt de iconische beroemdheid haar tijd niet.

“Hij ziet er eigenlijk uit als haar kleinkind”, “Kan ze niet zien dat hij alleen haar geld nodig heeft en niets anders?”, “De wereld staat op zijn kop”, “De diva, eerlijk gezegd, ziet er prachtig uit op haar leeftijd”.

“Ze is gewoon een godin!”, “De tweede Madonna”, “Wat is daar aan de hand?”.

Deel je mening in het commentaargedeelte!

Vond je het ongewone koppel leuk?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos