“Grijs haar en een oneffen huid”: Het natuurlijke uiterlijk van de 56-jarige Hayek kwam als een grote teleurstelling

Hayek liet zien hoe ze eruit ziet met grijs haar, rimpels en zonder plastische chirurgie 👀🙌

Deze actrice is een van de sterren die natuurlijke schoonheid omarmen en vaak hun make-upvrije uiterlijk laten zien om de fans eraan te herinneren dat niemand op aarde perfect is. Je kunt niets anders doen dan haar eerlijkheid en openheid bewonderen.

Voor de fans schieten woorden tekort om Salma’s tijdloze schoonheid en vrouwelijkheid te beschrijven. Ze blijven beweren dat ze er zelfs zonder make-up en hairstyling geweldig uitziet en veel beter dan veel van haar co-sterren.

Het icoon liet eindelijk haar grijze haren en oneffen huid zien. Haar moed en zelfvertrouwen werden door miljoenen wereldwijd zeer gewaardeerd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos