Dit is fascinerend. Unieke dans uitgevoerd door Patrick Swayze en zijn vrouw

Dansbewegingen laten zien dat er echt een ongelooflijke spirituele band was tussen de twee. 🥹❤️

In 1994 was de grote gelegenheid de World Music Awards toen Patrick Swayze en zijn vrouw Lisa Neem voor het eerst dansten op Whitney Houston’s “All the Man That I Need” op het universele televisiepodium.

Er zijn maar een paar jaar verstreken sinds de release van de sensationele film “Dirty Dancing”. Patrick was op het hoogtepunt van zijn verbazingwekkende erkenning, dus de dans liet een langdurige indruk achter.

Hoewel “Vuil dansen” oorspronkelijk was bedacht als een film met een laag budget, zorgde de dapperheid van de hoofdrolspelers ervoor dat het een van de best groeiende films ter wereld werd en van 1987 tot 2009 was het de best groeiende thuiskijkfilm ter wereld. Deze film en zijn grootste beroemdheid, de aantrekkelijke acteur en gepassioneerde danser Patrick Swayze, zullen voor altijd in ons hart blijven.

En vandaag de dag heeft deze clip een nog krachtigere indruk na Swayze’s dood in 2009.

De harmonieuze en ontspannen dansbewegingen laten zien dat er echt een ongelooflijke spirituele band was tussen de twee. Dat Patrick zijn vrouw aanbad. En hun liefde is in 24 jaar huwelijk geen seconde vervaagd.

Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 1970. Patrick was toen pas 18 en Lisa kwam met haar moeder dansen.


Heb je gezien hoe energiek Whitney Houston reageerde en hoe ze applaudisseerde na de dans? Dit is fascinerend.

Het huwelijk van Patrick en Lisa is absoluut een geschenk uit de hemel. Vond je de pracht en praal van dit ongelooflijke koppel mooi?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos