“Onaantrekkelijk figuur en onvolmaakte huid”: Julia Roberts werd door paparazzi betrapt in een vreemde bikini op het strand

Mensen bekritiseerden Julia Roberts voor haar onvolmaaktheden op recente foto’s

De geliefde en populaire actrice J. Roberts verwierf wereldfaam en populariteit vooral dankzij de legendarische film “Mooie vrouw” die geliefd was bij miljoenen mensen. Julia wist ieders hart te stelen met haar onaardse schoonheid en charme.

De actrice werd het echte icoon van vrouwelijkheid en al het mooie werd met haar geassocieerd. Het is onnodig om te zeggen dat Roberts’ uiterlijk en lichaam voortdurend in het middelpunt van de belangstelling en de discussies stonden.

Na vele jaren verscheen de getalenteerde actrice in bikini en verraste daarmee haar trouwe fans. Velen van hen werden boos en zelfs teleurgesteld toen ze het figuur en de onvolmaakte huid van de vrouw zagen.

Onlangs werd de charmante vrouw tijdens haar vakantie door paparazzi betrapt in een roze bikini.

Wat denk jij?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos