We zijn allemaal machteloos tegen ouderdom: Richard Gere ging wandelen met zijn mooie jonge vrouw

Gere is 72 jaar oud en het verschil met zijn vrouw is zichtbaarder dan ooit.

Richard Gere was drie keer getrouwd en zijn derde vrouw was 30 jaar jonger dan de acteur. Alejandra Silva is de dochter van de vice-president van Real Madrid. Voor haar huwelijk met Gere leidde ze een leven van vriendschap, geld uitgeven en leven van de alimentatie van haar miljardair ex-man.

Richard heeft herhaaldelijk toegegeven dat Alejandra mooi, slim en charismatisch is. Op haar beurt gaf de schoonheid toe dat ze heel veel van haar man houdt. Zelden ging het stel de straat op om de kolonels te verrassen.

Gere is nu 72 jaar oud, het verschil met een vrouw is zichtbaar. De ooit lichte brunette veranderde in een oude man met grijs haar en ongelukkige ogen, maar hij verloor zijn lieve glimlach niet.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos