“Totaal onacceptabel voor haar leeftijd”: Actrice Stone’s recente foto’s in een onthullend bodysuit werden het onderwerp van verhitte discussies

De 63-jarige Stone kreeg kritiek nadat ze haar lichaam liet zien in een onthullend bodysuit

Momenteel is het uiterlijk van de uitmuntende, charismatische en algemeen erkende actrice Sh. Stone het onderwerp van verhitte discussies op sociale media.

Geloof het of niet, de iconische en veelgeprezen filmster is al in de 60, maar toch blijft ze trots haar onberispelijke en verbluffende lichaam tonen in nogal gewaagde en onthullende outfits. Velen kunnen hun ogen niet geloven als ze haar echte leeftijd te weten komen.

Vooral onder haar vakantiefoto’s vind je waarschijnlijk veel mooie complimenten over haar aantrekkelijkheid en leeftijdloze schoonheid. Velen beweren dat ze er veel beter uitziet dan haar co-sterren en collega’s van dezelfde leeftijd.

Maar zoals elke beroemdheid op aarde heeft ze ook haters en tegenstanders die blijven zeggen dat Stone beter niet zulke foto’s kan posten en dat het dragen van zulke onthullende outfits totaal onacceptabel is voor haar leeftijd.

Deel jij dezelfde mening?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos