“In een wanhopige zoektocht naar eeuwige jeugd”: De 69-jarige Basinger kreeg harde kritiek op haar uiterlijk na plastische chirurgie

De fans weigerden te geloven dat het slachtoffer van plastische chirurgie op deze foto’s Kim Basinger is

Waarschijnlijk kent iedereen dit bekende Amerikaanse model, actrice en zangeres die onlangs haar 9e verjaardag vierde. Het recente uiterlijk van de Hollywoodster is onherkenbaar veranderd na het ondergaan van een aantal operaties.

Velen zijn van mening dat de beroemdheid haar vroegere charme en aantrekkelijkheid heeft verloren. Haar meest recente verschijning werd al snel het onderwerp van discussies omdat er niets meer over leek te zijn van de cultversnelling.

“Ik zie Kim hier niet, dit is ze echt niet!”, “Weer een aandachtzoeker”, “Ik kan mijn ogen niet geloven”, “Wat een skelet is ze geworden!”, “Een van de populairste en invloedrijkste sterren van de jaren 90 is moeilijk te herkennen”.

“Waarom heeft ze haar natuurlijke schoonheid verpest?”, “Ik kan mijn favoriete actrice nauwelijks herkennen”.

Heb jij de populaire actrice en het model herkend?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos