Grijsharige oudere man: 73-jarige beroemde Richard Gere met zijn jonge vrouw stond in de schijnwerpers

Gere verscheen onlangs met zijn derde vrouw, die 30 jaar jonger is dan de acteur.

Richard Gere is drie keer getrouwd geweest en zijn derde huwelijk is met Alejandra Silva, die 30 jaar jonger is dan de beroemde acteur. Ze is de erfgename van de vice-president van Real Madrid en zonder twijfel een prachtige vrouw.


Voordat ze de getalenteerde acteur ontmoette, leefde Silva van alimentatie van haar miljonair echtgenoot. Niet voor het eerst gaf Gere toe dat zijn geliefde vrouw inderdaad een aantrekkelijke en verbluffende vrouw is. Volgens de Hollywood-acteur is Alejandra de belichaming van vrouwelijke schoonheid en gratie.


De vrouw beweert vaak dat ze stapelverliefd is op Richard en onlangs verschenen de verliefde echtelieden samen in het openbaar, wat een storm van discussies veroorzaakte op het netwerk.


Op dit moment is Richard al 73 jaar oud en hun leeftijdsverschil is het duidelijkst zichtbaar. De knappe en aantrekkelijke man was al veranderd in een grijsharige oudere man, maar zijn oprechte en lieve glimlach verdween niet.


Deel je mening!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos