Fans herkenden haar nauwelijks: Hollywood-actrice Roberts die is aangekomen werd onlangs betrapt door de paparazzi

Hier is iconische actrice Roberts die is aangekomen en moeilijk te herkennen is

De charmante en veeleisende 55-jarige actrice werd onlangs betrapt tijdens haar vakantie. Als we kijken naar de recente foto’s van de “Mooie vrouw” genomen door de paparazzi, wordt het duidelijk dat de filmster zeker veel is aangekomen in deze relatief korte periode. Sommige netizens beweerden zelfs dat de iconische actrice moeilijk te herkennen is. Op deze foto’s is haar buik duidelijk te zien, wat haar volgers letterlijk schokte.

“Ze is niet meer dezelfde!”, “Ze was vroeger een miniatuur en mooi meisje”, “Roberts is absoluut perfect wat er ook gebeurt!”, “Ze was, is en zal altijd een onaardse schoonheid zijn”, “Wat een prachtige vrouw”.

“Velen dromen ervan om er op hun 54ste net zo uit te zien als zij”, “Voor mijn gevoel ziet ze er prachtig uit op haar leeftijd”, “Veel aangekomen!”, “Wat een buik!”.

Velen zijn van mening dat Roberts erg veranderd is en er niet meer aantrekkelijk en gracieus uitziet. Ben jij het eens met de commentatoren?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos